Indtast din søgning
 
0
0,00
Vilkår



persondatapolitik: For at du kan indgå aftale med os på sexshop-midt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren.
Den dataansvarlige på sexshop-midt.dk er Direktør Eva Lund Markussen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.
Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS via e-mail   webshop@sexshop-midt.dk.



 Fortrydelsesret : Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sexshop-midt.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail   webshop@sexshop-midt.dk eller telefon 86661277. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING   
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

FORTRYDELSES RETTEN BORTFALDER
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige
årssager ikke er egnet til at blive returneret.
Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk
butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS
Ulvedalsvej 17
7470
Karup J
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på
ovenstående adresse.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi
har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med
behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Betalingsbetingelser: 

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

På sexshop-midt.dk kan der betales med:

Dankort / Visa-Dankort (1,95 DKK),Internationale Betalingskort (1,95 DKK) ,
Forudbetaling (0,00 DKK),Betaling ved afhentning i Butik(0,00DKK),.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra sexshop-midt.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bankoverførsel: Overfør totalbeløbet til vores konto i Jyske Bank Reg. Nr.: 7843 Kontonr.: 1025424. Varene vil blive sendt herfra så snart vi har registreret indbetalingen.
obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Dankort betaling: Dankort Betaling via DanDomain's Betalingssystem der lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet og er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem DanDomain's Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DanDomain's Betalingssystem og PBS's betalingsserver. 

Leveringsbetingelser: Når du handler hos os, er du sikret fuld diskretion. Alle varer fremsendes i diskret og anonym indpakning. På bestillingerne vil Kræmmerboden, Ulvedalsvej 17, Havredal, 7470 Karup J fremstå som afsender. I øvrigt gælder købelovens alm. regler når du handler med os. Du bestiller, og prompte få dage efter har du dit lille erotiske ønske i huset. Sammen med en Faktura hvor af det fremgår hvordan varen er betalt samt at den er betalt. (stempel + underskrift). Skulle varen være udsolgt eller i restordre bliver du kontaktet og vil få besked om leveringstid. Normal leverings tid er 2-3 dage. Vi anvender kun en ekstra stærk emballage til vores forsendelser, der ikke på nogen form går i stykker eller blive beskadiget under transporten, det er kun dig der ved hvad postbudet kommer med. 

Levering sker med Postdanmark. Leveringstiden er 2-3  dage. Vi leverer til Danmark,

Fragt er 60,00  DKK. købes der for et samlet køb over kr. 600,00 DKK,- leveres fragtfrit.

Garanti/reklamation:

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på sexshop-midt.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS
Ulvedalsvej 17
Karup J
7470
Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til   webshop@sexshop-midt.dk. eller på adressen: Sexshop-midt, Ulvedalsvej 17,  7470 Karup J
Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal
http://ec.europa.eu/odr
 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.    Tlf.41 71 50 50 (Hverdage 9-12) 

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Webshop@sexshop-midt.dk.




Anvendelse af Cookies på Sexshop-midt.dk
Læs vores Cookie politik på her

Venlig Hilsen.
Kræmmerboden Aps. 

Website: sexshop-midt.dk
Virksomhedens juridiske navn: KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS
Organisationsform: ApS
CVR: 29805695
Virksomhedsadresse: Ulvedalsvej 17
Karup J
7470
Danmark
E-mailadresse:   webshop@sexshop-midt.dk
Telefon: 86661277
Virksomhedens etableringsår: 02.01.2007





(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

KRÆMMERBODEN HAVREDAL ApS
Ulvedalsvej 17
86661277
  webshop@sexshop-midt.dk

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer / levering.
- Bestilt den:                              modtaget den :
- Forbrugerens navn:
- Forbrugerens adresse:
- Forbrugerens underskrift : (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato